Какъв си според позите, които харесваш

 

Анализ само за мъже

 

 

Разни хора - разни идеали, са казали хората. Други ще добавят, че всеки луд е с номера си, ние ще отбележим, че всеки мъж си е с позата. Уважаеми господа, няма да питаме колко често го правите. Само ще ви споделим, какви сте по природа според вкусовете ви в леглото. Психолозите са извели изводите си, ние само ги поместваме.

 

 

Кучешката

 

Може би най-древната поза. Ако това е традиционният ти избор, най-вероятно обичаш да доминираш над жената и да я подчиняваш. В тази поза, мъжът доказва и демонстрира своето превъзходство над жената. А тя следва да почита и да се прекланя пред мъжкара. Понеже обикновено при нея липсва зрителен контакт с любимата, почитателите на кучешката се определят като егоистични и незаинтересовани за оргазма на другия.

 

 

Мисионерска

 

Ти си от тези, които не обичат резките промени.Сигурността и навикът са твои опори. Точно за това, вместо да станеш космонавт, както си мечтал като малък, а сега си най-много мениджър средно ниво в немалка компания. От друга страна този избор може да говори и за желанието ти да покажеш на жената, че искаш да си знае мястото. Обичаш да показваш силата си и половата си принадлежност.

 

 

 

 

Чети: Няколко идеи за романтична лятна вечер

 


Жената отгоре

 

Но обичаш тежкия труд и физическите усилия и вярваш, че е най-добре всичко да получаваш наготово. Понеже си много красив и талантлив, благата са ти заслужени. Феновете на тази поза, според психолозите не са никак много. Дори умореният мъжага, иска да контролира „работата” и не дава лесно тя да е отгоре.

 

 

Поза лъжички

Ти си душица. Ял си доста бой от децата в квартала, най-вероятно имаш и ниска самооценка. Единственият човек, който не ти се надсмива е твоето момиче. Тя ти казва всичко в очите, но ти не и се обиждаш. Ти можеш да ѝ направиш маникюра, да ѝ гладиш роклята, както и да ѝ държиш главата като повръща, върнала се в 4 часа, след купон с приятелки. Няма да се обидиш ако ти кажем, че си се превърнал в нейна подлога.

 

 

Поза воденица

 

Ти си усвоил тази тантрическа поза и си духовно извисен. За теб е важен не физическият, а душевен оргазъм. Радваш се да сееш мъдрост и разум сред останалите. Приятелката ти е твоят душевен близнак, ти копнееш за сливането на чакрите ви. В твоята вселена, течащата вода е само за утоляване на жаждата и винаги се чудиш защо ли те канят да се къпеш.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Кучешка и задна прашка са едно и също нали?

Още G-Точка