Помогни му да намери твоята G-точка

 

Нужни са малко усилия, за да подобрите оргазма

 

 

Още когато се заговори и прописа за G-точката всички се втурнаха да търсят заветната зона, за да се доберат до по-добър оргазъм. Британски учени неотдавна разбиха теорията за нейното съществуване, като стигнаха до заключението, че няма G-точка, а всяка жена има свой уникален сноп нервни окончания във влагалището. Именно той трябва да бъде стимулиран.

 

 

И така, дали ще я наричаме G-точка или по друг начин е въпрос само на терминология. По-важното е да знаете къде е и още по-важното да покажете на мъжа до вас, как да я достигне. Първо, всяка жена трябва сама за себе си да е открила своята гореща точка, за да може да я разкрие на половинката си.

 

 

Чети: Joanna Angel - създателката на алтернативното порно

 

 

За да стигне до оргазъм, жената трябва да е отпусната, освободена, да е спокойна и сексуално възбудена. Според сексолозите, най-добра за женския оргазъм е мисионерската поза, като мъжът е отгоре.

 

 

 

 

Когато жената лежи тя е максимално отпусната, в същото време позата е удобна за стимулирането на G-точката. Това е принципно положение. При вас може и да е по-различно, но това е нормално, защото всеки човек е индивидуален. Така или иначе за повечето жени мисионерската поза си остава най-подходящата. Освен нея, за по-голямо удоволствие, специалистите препоръчват продължителна любовна игра. Чрез нея се възбуждате и подготвяте тялото си за експерименти.

 

 

Игра: Спечели билет за SPIRIT of Burgas!

 

 

Много помагат и еротични ролеви игри при които жената по непринуден начин да покаже на мъжа къде се намира най-горещата ѝ зона. Спокойно може да го напътства с думи, жестове или с езика на тялото си. Момичето, след като познава най-добре вагината си, следва да предаде това познание на мъжа да себе си. Ако тъй държи достатъчно на нея, няма да се наложи да минава поправителен изпит.

 

 

Жени, не се срамувайте, помогнете на партньора си да открие вашия извор на наслада! Не губете време в надежда и очакване, сам да се оправи в джунглата на вашите нервни окончания.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка