Да свалиш 40 килограма със секс?

 

Възможно е ако тежиш поне 290

 

 

Полин Потър е най-тежката жена в света. Сериозната маса от 290 кг ѝ носи тази „титла”. Преди три години тя била доста по-лека, но след развода със съпруга й, изпаднала в депресия, и започнала да се тъпче още повече. Така достигнала  тегло от 290 килограма, заради което влязла в Гинес като „Най-тежката жена на света”.

 

Полин и Алекс на тяхната сватба

 

 

Но за да бъде драмата още по-голяма, ще добавим, че междувременно, бившият ѝ - Алекс, осъзнал колко много я обича и, че тя е жената на живота му. Той положил много усилия, за да си върне Полин, осъзнавайки, че раздялата им е неговата „най-голяма грешка в живота”, тъй като страстта между тях въобще не била угаснала. Тук идва и по-интересният момент – двама правят страхотен секс. Алекс така и не успял да срещна друга жена, която да го прави толкова страстно.

 

 

Полин позира с радост

 


„Въпреки че единият ѝ крак тежи повече отколкото мен самия, ние си имаме поза, в която можем да го правим с най-голямо удоволствие” - казва Алекс, който не са плаши от опасността да бъде премазан по време на сексуалната аеробика.

 

 

Много е опасно да правим секс, защото всеки един момент леглото може да рухне и някой от нас или дори и двамата да бъдем сериозно ранени или  убити”, споделя още половинката на Полин.

 

 

Двамата са щастливи заедно

 

 

Чети: Помогни му да намери твоята G-точка

 

 

И така с риск за живота, двамата го правят по седем пъти на ден! В резултат на това сексуално динамично ежедневие, Потър успява да свали цели 40 килограма. Жената споделя, че има проблеми с намирането на секси бельо, въпреки че поначало не се чувства комфортно в по-палаво облекло. Тя и Алекс са убедени, че благодарение на страхотния секс ще могат да свалят още килограми, от сериозната ѝ маса.

 

 

Успех! А дали не е по-безопасно да го правят на пода?

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

lelele

Още G-Точка