След секс на пияна глава

 

В петък вечер, никой не е застрахован от глупости след чашка или повече

 

 

Мислите, че едва ли може нещата да са по-зле, но бъдете оптимисти - може и много по-голям провал да ви сполети ако сте прекалили с алкохола.

 

 

Ето и някой размисли и утешения след инцидента.

 

 

1. Алкохолът променя възприятията ти. В такова състояние хората ти се струват много по-секси и привлекателни, отколкото са в действителност. Когато сутринта се ужасиш от гледката на възглавницата до тебе, недей да крещиш! Снощи ти е било хубаво, благодарение на опиянението.

 

 

2. Алкохолът помага за лекуване на комплекси. По-скоро само ги тушира… Ако ти се случва все по-често да вдигаш чашка, преди интимни срещи, май имаш нужда от помощ. Трябва ти повече увереност. Намери хубавите си страни, и се постарай да ги подчертаеш. Бъди с човека, който те харесва така като изглеждаш.

 

 

3. Сексът удължава продължителността на акта. Това може да се окаже и доста неприятно. Даже има реална опасност някой от вас или да заспи или даже да изтрезнее преди другият да свърши.

 

 

Чети: Помогни му да намери твоята G-точка

 

 

След като и без това ви се е случило, няма нужда да се укоряваш или да потъваш в съжаление. Разглеждай приключението като натрупан жизнен опит. Не си лека жена или закъсал тип. Всеки има право на грешка.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка