ТОП 5 забранени теми в една връзка

 

Избягвайте определени разговори ако не искате проблеми с любимия човек

 

 

Има някои малки правила във връзката, които могат да ви помогнат да избегнете излишно напрежение и конфликти. Едно от тях е да забравите определени теми за разговор, които често се оказват препъни камък в отношенията на двама души.

 

 

Никога не се изказвайте негативно за увлеченията на другия – той може да обича футбол, а тя да слуша Риана, добре! Всеки си има своите интереси. Не казвай, че гледането на мач е губене на време или че песните на барбадоската перла събуждат суицидни желания в теб. Забравете презрителната физиономия по отношение на интересите на другия. Зачитайте вкуса му и правото да се вълнува от своите си неща.

 

 

Чети: Искаме бебе, но как да стане?

 

 

Не се изказвай негативно за външния вид на партньора си. Ако ви попита за оценка, кажете честно какво мислите, но доброволно не посипвайте раната със сол.

 

 

Не бъдете ревниви безпричинно. Ревността може да смачка и най-голямата любов. Теоретично е възможно един мъж да говори с красива жена и без да мисли за секс, даже ако тя е красива. Но да ревнувате от всяка срещната е болестно състояние. Жените обичат да кокетничат, това не означава непременно, че флиртуват. Не я ревнувайте излишно и не си позволявайте забележки на публично място.

 

 

Няма нищо по-лошо от разговори за бившите. Или по-точно има- сравнение с бившите. Оставете миналото зад гърба си и не размахвайте призраците на старите връзки. "Толкова добре ѝ стоеше червеното или той обичаше да спи от дясната страна". Зачерквате и забравяте за подобни изречения.

 

 

Никога не критикувай приятелите на другия! За да върви една връзка, трябва да приемете другия освен с положителните му страни и недостатъци, така и неговите приятели, готини или дразнещи. Не поставяйте дилемата „или те, или аз”. Така предизвиканият избор, може и да не е във ваша полза.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка