ТОП 5 съвета към мъжа за по-добър секс

 

Някой прости правила могат да улеснят вашия полов живот

 

 

Ако сексуалният ви живот е слънчев и прекрасен, по-добре прочете някоя друга статия в tochka.bg. Ако все пак има какво още да се желае, ще се радваме да сме от полза.

 

 

Следващите няколко съвета са насочени към господата, но ако някое момиче иска да ги прочете – никого не спираме.

 

 

Правило 1. Кажи си желанието директно. Забрави за изречения от рода на „Искаш ли тази вечер да пробваме поза номер 223 от Камасутра?” Това ще прилича повече на тест за интелигентност, а не на покана за секс.Правилното изречение трябва да гласи нещо такова- ”Искаш ли да опитаме задна прашка?”. Казвате си желанието точно ясно и конкретно.

 

 

Правило 2.  След като отправите вашата „оферта” не обобщавайте ако получите отказ. Не си мислете, че има някакво семейно проклятие и само на вас може да се случи. Попитайте „Защо?” и ще разберете причината, не оставяйте да ви измъчват догадки, които в повечето случаи даже може да се окажат напълно погрешни. Като попитате защо, очаквайте да получите отговора „Защото …”. Ако не сте готови да научите истинската причина, по-добре не задавйте въпроса.

 

 

Правило 3. Прави това, което ти се иска, но като зачиташ желанията на другия. Така или иначе жените винаги са непредвидими, няма как да знаеш какво ѝ е в главата. Може да уцелиш момент, когато да приеме идея, която винаги ти се е струвала невъзможна. Ако си добър психолог и манипулатор, лесно ще намериш вълшебните думи, които отварят Сезам.

 

 

Игра: Спечели си билет за SPIRIT of Burgas!

 

 

Правило 4. Не обръщай внимание само на гениталиите на жената. Цялото ѝ тяло е една ерогенна зона, която има нужда да бъде стимулирана. Ушенце, гърдите, гръб, вътрешна част на бедрата и всички останали горещи местенца те чакат да ги възбудиш.

 

 

Правило 5. Сексуалната наслада и оргазъм не значат едно и също нещо. Може да ти звучи невероятно, но момичето може да се чувства невероятно и пълноценно и без оргазъм. Добре е да забравиш за въпроса „Хубаво ли ти беше?” Научи се да разбираш без да питаш.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка