Ще пада секс по олимпийски

 

Ще спортуват или ще палуват състезателите?

 

 

След броени дни ще стартира надпреварата на силата на човешкия дух – Летните олимпийски игри в Лондон.

 

 

Атмосферата в олимпийското градче, може обаче  да се окаже доста „покварена”. Това коментира пресата във Великобритания. Пикантните намеци са породени от излязлата информация, че на състезателите са раздадени 150 000 презерватива, което по проста сметка показва, че на човек се падат по 15. Бройката е достойна за рекорд. Освен това, организаторите успокояват, че при необходимост могат да доставят допълнителни количества от кондоми за нуждаещите се. Ще получим ли информация за новите доставки, остава да чакаме и ще разберем.

 

 

Hope Solo

 

 

Ако си мислите, че сексът е само във въображението на журналистите, можем да цитираме думите на американската атлетка Hope Solo. Тя признава в едно интервю: „В олимпийското селище се прави ужасно много секс. Атлетите нямат ограничения, някои неща се случват само веднъж в живота на човек, а участието в игрите е едно от тях. В Пекин правехме секс на тревата, на открито, между сградите. Тези с по-слаба дисциплина, могат да бъдат направо скандални. Всички знаят за оргиите, но малцина се осмеляват да говорят за това публично”, казва още Solo.

 

 

Игра: Спечели си билет за SPIRIT of Burgas!

 

 

Ще припомним, че по-рано тази седмица излезе почти комичната информация, че леглата в селището на състезателите са доста къси, за техните размери. Надяваме се, че поне кондомите ще се окажат големина подходяща за техните оръдия.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка