Сексът на плажа е върхът на сладоледа…

 

„Секс на плажа” е не само коктейл, а често практикувано развлечение от двойките

 

 

Изследване доказа, че голяма част от партньорите не се свенят да опитат любовни ласки на открито, а едно от най-разпространените места за това е именно плажът.

 

 

Почти три четвърти от мъжете и жените между 18 и 49 години, твърдят че нещата в спалнята са много по-приятни, когато се практикуват далеч от дома.   

 

 

22% от изследваните над 1500 пълнолетни участници, смятат че ваканциите на морския или океански бряг, са най-романтичният начин за отмора.  

 

 

Чети: Няколко идеи за романтична лятна вечер  

 

 

19 на сто от анкетираните предпочитат пътуванията до градове от рода на Париж и Рим, 15% биха се наслаждавали на екскурзия до някое екзотично кътче на планетата, докато едва 9% са готови да се задоволят с престой в уютен хотел.  

 

 

Други 9% биха се радвали на къмпинг преживявания, а още 8% са готови просто да се качат на колата и да пътуват на където им видят очите.  

 

 

 

 

 

 

Пенелопе Круз и Хавиер Бардем очевидно също си падат по ваканционните закачки

 

 

Специалистите са на мнение, че сексуалният живот на двойките по време на ваканция се подобрява, защото партньорите имат възможност да се отърсят от стреса и да се фокусират върху забавленията. Прибавяйки умерена консумация на алкохол, мнозина загърбват задръжките и се наслаждават пълноценно на взаимоотношенията си.

 

Холандски учени дори са установили, че ключът към женската възбуда се крие в дълбоката релаксация и липсата на тревожност. 

 

 

 

 

 

 

Запитайте се дали не е добра идея още тази вечер да пробвате един „секс на плажа”? Наздраве!

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка