ТОП 3 секс - играчки за момчета

 

Кои са любимите ХХХ артикули на силния пол

 

 

Мъжете са като децата. Като малки си играят на войници, като пораснат сменят играчките с такива за възрастни – скъпи коли, джаджи,а защо не и секс - артикули.

 

 

Кои са най-популярните сред мъжете, можем да опитаме да направим ТОП 3, най- използваните от силния пол секс-играчки.

 

 

На първо място ще поставим американските мастурбатори на Fleshlight. Те са изработени от нежен материал, който много точно копира тъканта на живото тяло, а разнообразието на вътрешните материи, правят уреда неизменно предизвикващ оргазъм. Входът на играчката е в копие на горещото тяло на някоя известна порно актриса. Всичко това прави тези маструрбатори отличен и много желан инструмент за яко удоволствие.

 

 

Силиконовите Tenga няма как да не са сред най-добрите. Те се следващите  най-известни мастурбатори. Те се радват на голяма почит сред силния пол, въпреки че на външен вид не приличат на  класическата играчка за големи момчета. Tenga са с форма на халба бира, има и космически кораб, а може би и още много модели, които дори не са ни попадали пред очите. Момчетата, които са си играли с тях не могат да спестят благите си думи за артикула. Tenga има за цел не просто да пресъздаде удоволствието от секса, а даже да го задмине.

 

 

Чети: Лерин Франко е най-сексапилната спортистка

 

 

На трето място в ТОП 3 за най-популярни мъжки играчки ще сложим вакуумните помпи. Това приспособление, укрепва ерекцията, засилва чувствителността, но и помага за някои заболявания. Само  с няколко движения въздухът се изсмуква от колбата, което позволява и най-малкият капиляр да се изпълни с кръв. Пенисът уголемява размера и твърдостта си. За да се запази по-дълго ефектът се слагат специални пръстени в основата, които пречат на кръвта да напусне кавернозните тела.

 

 

Мили момичета, ако вашето момче има скоро рожден ден, можете да му изберете някоя от тези джаджи. По-добре да си играе с тях, отколкото с ваша приятелка или непозната.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

ui

Още G-Точка