Лоши навици намаляват сексуалното желание

 

 

 

 

Някои нищожни навици преди лягане, убиват сексуалния живот на двойките

 

 

Има неоспорими доказателства, че добрият секс подържа семейните отношения, но той няма как да бъде запазен, ако двойката прави винаги едни и същи грешки. 

Най-често срещаните сред тях са:

 

 

Социалните медии ви правят асоциални

 

 

 

 

Ако често сваляте напрежението от натоварения работен ден, като се настанявате удобно в леглото и преглеждате Facebook-а си, ровите в мрежата за снимки на знаменитости или просто чатите със старо приятелче, тогава става лесно да забравите лежащия до вас партньор. Специалистите са на мнение, че това поведение дава сигнал на половинката ви, че вие не държите особено на връзката си, че тя не е приоритетна за вас и съветват да оставите сърфирането за сутринта.

 

 

 

Винаги сте „на повикване“

 

 

 

 

 

Дори, когато вече сте в леглото, телефонът е между пръстите ви или стои на една ръка разстояние и винаги сте готови да приемете разговор,независимо дали спите, правите любов или просто си почивате.  Това, че мобилният ви апарат е на вибрации не означава, че трябва да скочите да видите кой ви изпраща SMS… Докторите са на мнение, че ако не сте дежурни или не зависи нечии живот от вас, трябва да изключвате телефона си, когато стане време за лягане. Също така смятат, че е добре през нощта да оставите мобилното си устройство да се зарежда в друга стая. 

 

 

Децата будуват до късно 

 

 

 

Понякога е хубаво, когато малчуганите са при вас в леглото, но не го превръщайте в практика, особено след  10 вечерта.  Добре е така да организирате режима на наследниците си, че те да са по леглата не прекалено късно, защото след този час, самите вие „умирате за сън“. Вярно е, че няма как насила да накарате децата да заспят, но можете да започнете да въвеждате „тихо време“ в тяхната стая.  Приготвяйте ги за сън по-рано и дръжте на правилото да релаксират самостоятелно преди заспиване.  Може да не е особено лесно в началото, но обикновено малчуганите се адаптират безпроблемно.  

 

 

Скандалите убиват либидото

 

 

 

 

 

Без значение дали спорите за взаимоотношенията си, за това кой да изхвърля боклука или сте на различно мнение за семейния бюджет, всеки от тези разговори е гарантиран убиец на сексуалното ви желание. Последното нещо, което можете да си позволите, когато вече сте в леглото, е да обсъждате сериозни въпроси. Оставете ги за по-удачно време и определено никога не ги провеждайте в спалнята си.

 

 

Изхвърлете телевизора от спалнята

 

 

 

 

 

Двойките често спорят какво предаване или какъв филм да гледат по телевизията преди да заспят.  В същото време експертите смятат, че телевизорът няма място в спалнята.  В името на здравословния начин на живот е добре двойките да позиционират ТВ приемника в друга стая, като освен това си наложат ограничение, колко часа на вечер да гледат телевизия.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка