Аромати, които възбуждат

 

Обонянието е основен източник на палави мисли

 

 

И двата пола са подвластни на магията на ароматните молекули. Кои, обаче са най-въздействащите миризми?

 

 

Жените не могат да устоят на канела, лавандула и розмарин. Усетят ли някое от тези ухания, много често те биват пронизвани от палави помисли. Оттук и един полезен извод – ако искате да спечелите нечие женско сърце, добре е да се спрете на парфюм със съдържание на някои от тези аромати. Другото оръжие, което може да помогне е чувството за хумор придружено с блестяща усмивка.

 

 

 

 

Ако не ви допадат тези аромати… можете да изберете и миризма на печена тиква. Преди време имаше едно изследване, което постави точно този аромат като най-възбуждащ за жените.

 

 

Чети: Кога да потърсим сексолог?

 

 

Мъжете от своя страна губят разсъдъка си ако надушат кокос, тоалетно мляко или ванилия. Това са най-въздействащите им благоухания. Момичета, пробвайте да използвате ароматни оръжия в борбата с конкуренцията. Тоалетна вода или парфюм с тези съставки ще ви приближат по-лесно да сърцето или поне леглото на вашия избраник.

Понеже е лято няма да се сърдите ако напомним, че е добре да не забравите да се къпете. Ароматът дори само на чисто тяло може да бъде огромен афродизиак.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка