Порното най-търсено през лятото и зимата

 

Университетско изследване разкрива връзката между сезоните и секса

 

 

Порно филмите се радват на добър интерес, особено сред силния пол. А замисляли ли сте се дали има период през годината, когато киното за възрастни е по-търсено от обикновено. Учени и студенти от университета в Пенсилвания решават да изследват именно това. Във фокуса на проучването им попада порнографията онлайн.

 

 

Те проверяват търсенето на секс продукти, услуги и филми през последните 5 години. Според резултатите, най-често клипчета ХХХ били гледани онлайн през зимата и лятото. Снежният сезон традиционно се радва на добра наситеност на креватни занимания. Това се обяснява с неприятното време навън, почивните дни и възможността  за ваканция. Лятната отпуска от своя страна, оправдава по-големия интерес към онлайн порното през топлия сезон.

 

 

 

 

Чети: Мокрите сънища и тяхното значение

 

 

За да бъде още по-обстойно научното изследване, учените разширили полето на наблюдения, като проучили и продажбите на презервативи, нивото на полово предавани болести, абортите и броят на ражданията. Кривата била сходна с тази от онлайн потреблението на порно филми, снимки и др. подобни.

 

 

И така, според цифрите, хората се интересуват и практикуват най-много секс през зимата и лятото. Това са и сезоните, през които сме програмирани да се отдадем на възпроизводството за продължаване на рода. Освен това, когато са на ваканция била тя ски или морска, мислите за работата и пари отстъпват на по-приятните занимания като секса.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка