5 места забранени за секс

 

Пробвали ли сте всичко в секса?

 

 

Който има желание ще намери и начин. С подходящия човек е хубаво, но може да бъде още по-вълнуващо, особено ако изберете някое забранено място. Преди да направите смелата крачка ще трябва да се преборите със себе си или поне със своята съвест. Ако моралистът в теб е решил да се скрие поне за малко, можеш да опиташ няколко интересно местенца за секс. Искаме да те подсетим за някоио възможности.

 

 

 

 

Секс на задната седалка на полицейската кола

 

 

Полицаите и техните колко се често срещан сюжет в порно филмите. Какво ще кажете да пробвате с гаджето да го направите в кола на органите на реда? Няма да е лесно, но емоцията си струва. Друг е въпросът, че не знаем как ще се сдобиете с такъв автомобил, но нищо не пречи да опитате. А как ви се струва да пуснете и сирената? Дано само опитът ви не завърши с акт за хулиганство в РПУ-то.

 

 

Секс в парка

 

 

Парковете и зелените площи в града са по-подходящи за отдих със семейството, за срещи с приятели или пък за игра на децата. Затова тези места не се препоръчват за секс. Все пак, едно е секс сред природата, друго е в парка. Май няма да ви хареса много да чуете, как зад храста, някое дете пита майка си, защо тази кака вика така.

 

 

Чети: Една гола игра за опознаване

 

 

 

 

Секс в църквата

 

 

Тук сигурно се опулихте яко. Това място е за любов, но към бога. Грешно е да се отдадете на сластта точно там. Но пък тази забрана, прави плода още по-сладък. Как ви се струва идеята, докато правите секс зад гърба ви пее църковен хор?

 

 

В самолета

Сексът по време на полет е опасно и забранено. В пилотската кабина несъмнено ще е много вълнуващо. Пред вас под вас и над вас, само облаци а вие се носите на крилете на възбудата. В тоалетната на самолета не същото, даже ви съветваме да не мислите за такъв вариант. Толкова е тясно, че по-вероятно е да си нанесете травма, отколкото да стигнете оргазъм.

 

 

 

 

 

Секс зад волана

 

 

Докато единият кара можете да опитате да се „повозите” и в някоя поза. Определено вдига адреналина. Нужно ли да напомним, че е много опасно? Не само за вас, но и за другите участници в движението. Ако стане инцидент, този който е върху водача най-вероятно ще излети през предното стъкло.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка