Ивайло грабна 5000 от „Тройка на разсъмване“

 

Слушателят участва в играта „Родени с късмет“ в сутрешното шоу на радио „Витоша“

 

 

Един от най-верните и упорити слушатели на радио „Витоша“ спечели пет хиляди лева от „Тройка на разсъмване“.

 

 

В продължение цял месец Ивайло от Враца прави опити да се свърже с Милена, Кирил и Тодор по телефона, за да участва в играта „Родени с късмет“ в сутрешното шоу. Усилията му се увенчават с успех. 29-годишният младеж казва, че е имал предчувствие за късмета си и затова всяка сутрин преди да тръгне на работа звънял на „Тройка“-та.

 

 

Ивайло е бивш футболист от „Левски“, в момента е заварчик към софийска фирма. Преди това е работил в атомна централа в Словакия.  Със спечелената сума Ивайло ще заведе приятелката си на ваканция на езерото Балатон в Унгария.

 

 

Чети: Как да си осигурим здрав сън?

 

 

„Родени с късмет“ е единствената радио игра, в която слушателите могат да спечелят 5000 лева, само благодарение на дата на рождения си ден. Всяка сутрин в 7:30, 8:30 и 9:30 ч. водещите теглят по специална програма месец, година и дата. Съобщава се първо месеца, след което водещите канят слушателите да се обадят на (02) 9701000, ако това е месецът на тяхното раждане. Телефонът се вдига на само на един от всички. Останалите отпадат, а в ефир се тегли година и дата на раждане. Ако съвпадне годината, късметлията получава 100 лв., а ако след това съвпадне и датата - 5000 лв. "Родени с късмет" е от самото създаване на "Тройка на разсъмване".

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle