Странно хоби или реквизит за филм на ужасите?

Снимка: http://www.reborn-baby.com/

 

Група американки обсебени от „преродени бебета”

 

 

Забравете всичко,  което сте чували за странни хоби занимания и се запознайте с Мерилин. Тя е от Ню Йорк и в дома си има 20 кукли на бебета, които вероятността е голяма да ги объркате с истински. Самата тя прави тези кукли, но голяма част от тях е запазила за себе си и ги отглежда като истински.

 

 

 

 

Спекулира се, че на пазара цената една такава кукла може да достигне 7000 долара. Кой плаща толкова пари за подобни създания?

 


Беки не само, че плаща, но и има специален канал в YouTube, в който публикува своите преживявания с „бебетата”.

 

 

 

 

Ние ги слагаме в кавички, но Лин може да се обиди. Тя се занимава с производство на подобни кукли и се отнася към тях като към истински деца. Отнема и доста време да ги направи и като част от подготовката е прекарвала часове в родилното отделение с  вземане мерки на истински новородени. Не е случайно, че в момента тя няма достъп до родилно отделение след официално издадена забрана.

 

 

 

 

Специалисти по психология могат да посочат много причини за привличането към  бебета-кукли като липса на внимание или запълване на празнота в живота, но повечето биха се обединили, че става въпрос за едно отклонение от нормата.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle