Български рейсъри в битка с Европейски шампиони

 

За пръв път в България ще можете да пробвате и нов вид забавление -  „драг такси”

 

 

Родни и чуждестранни пилоти запретват ръкави в подготовка за предстоящия 2-ри кръг от Кондофрей Драг Челиндж - най-новия и актуален български авто шампионат, който ще се проведе на 1-ви и 2-ри Септември на летище Кондофрей близо до Радомир.

 

 

Голям брой български румънски и гръцки отбори по драг рейсинг са подали своите заявки за участие в надпреварата след големия успех на провелия се през Юни първи кръг. Именно в него станахме свидетели на екстремна борба в която чужденците подцениха родните ни отбори и си тръгнаха с наведени глави, въпреки по-скъпите им и по-подготвени автомобили. В създалата се ситуация на международна конкуренция са готови да се включат дори и  участници от Словения, Унгария и Молдова. Всички са развълнувани, и никой не знае какво ще се случи при толкова много непознати машини и пилоти.

 

 

Организаторите на мероприятието са осигурили професионална настилка с повишено сцепление и най-висок клас измервателна апаратура. За пръв път в България ще има и нов вид забавление за публиката  наречено „драг такси”, при което всеки желаещ ще може да се повози и да усети тръпката от мощните драгстери срещу скромна такса. 

 

 

Чети: Hugo Boss - Boss Bottled Sport

 

 

Повече информация за местоположението на пистата и условията за участие можете да намерите на адрес www.dragracing.bg 

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle