„Танцът на дракона” спечели онлайн гласовете

 

Елена Златева и моделът й победиха в онлайн класацията на Triumph Inspiration Award 2012

 

 

Моделът „Танцът на дракона” на Елена Златева спечели с 29.84 % първото място в онлайн гласуването за световния финал на конкурса за дизайн на бельо Triumph Inspiration Award 2012.

 

 

Онлайн гласуването стартира на 27 юли и от самото му начало Елена и моделът й заеха челно място в класацията като се състезаваха с още 30 финалисти от цял свят. Като победител в интернет, българката получава един допълнителен (седми) глас, който ще има решаваща роля в избора на журито на световния финал в Шанхай на 19 октомври.

 

 

Чети: Есенната колекция Shape Sensation на Triumph

 

 

 

 

Елена Златева от НХА ще представи България със своя модел на грандиозния моден спектакъл на големия финал в присъствието на световни знаменитости като дизайнерите Виктор и Ролф, известният фотограф Елен фон Унверт, топ моделите Хелена Кристенсен и Лили Коул, модни експерти  и журналисти от цял свят.

 

 

Журито ще бъде в състав: Карен Мок – актриса, певица и топ модел, която живее в Хонг Конг, Джесика Мичибата – приятелката на пилота от Формула 1 Джейсън Бътън, китайската дизайнерка Ума Вонг, световноизвестният китайски фотограф Уинг Шия – автор на фотосесията за он-лайн гласуването, британският дизайнер Матю Уилямсън и Франка Созани – главен редактор на италианското издание на „Вог”. Припомняме, че Матю Уилямсън бе член на журито, което присъди първата награда на българския представител Николай Божилов на световния финал на конкурса през 2010 г. в Лондон.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle