ON! Gaming 2012: едно ниво нагоре!

 

Демонстрации, тестове на нови технологии и премиера на World of Warcraft: Mists of Pandaria

 

 

ON! Gaming - зоната за игри и технологии на тазгодишния фестивал за градска култура и изкуство ON! Fest 2012 – отново ще предложи най-горещото и новото в областта в момента.

 

 

Между 22 и 24 септември това ще бъде запазеното място за всички, които обичат игрите и са готови да премерят сили в турнири, които искат да изпробват нови заглавия и геймърски аксесоари, които се интересуват от тунинг на компютри или разработка на игри.

 

 

Тридневната програма на най-голямото геймърско събитие у нас ще включва турнири по трите най-популярни игри в България - Counter Strike 1.6 (5vs5), League of Legends (5vs5) и Starcraft II (1vs1), с общ награден фонд от 2500 лева.

 

 

 

 

Разбира се, и тази година посетителите на ON! Gaming ще се насладят на вълнуващи представяния на технологични нововъведения, ще имат възможността да изпробват най-новите геймърски джаджи и конзоли. Особено любопитна ще бъде Assassin's Creed III: Liberation за PS Vita, която се  разработва изцяло от Ubisoft София. Всички посетители на ON! Fest ще имат възможността да са сред първите, които лично ще тестват демото, което беше представено на Gamescom през aвгуст, стига да са над 18 години.

 

 

Ако пък искат да срещнат и нейните създатели, ще могат да го направят на второто издание на Game Dev Summit Bulgaria 2012, част от официалната програма на ОN! Fest.

 

 

Един от акцентите на миналогодишния ON! Fest - Overclock-състезанието, организирано от Hardware.bg ще се състои и сега и всички запалени по големите машини ще видят още по-зрелищни демонстрации по тунинг на мощни компютри.

 

 

Сред допълнителните забавления ще бъдат виртуални стрелбища, сцена за виртуални спортове, както и аркадните игри, осигурени от Playground.

 

 

Чети и: ON! Fest и Rush представят: ON! Graffiti

 

 

ON! Gaming ще приключи на 24 септември 2012г. с гала - безплатно парти-премиера на дългоочакванoтo новo допълнение на най-популярната масова мултиплейър онлайн игра в света – World of Warcraft: Mists of Pandaria, организирано съвместно с най-големия дистрибутор на играта за България - „Пулсар” ЕООД.

 

 

ON! Fest 2012 те предизвиква: Включи се!

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle