Rachel Weisz – „Актьорството е глупава професия”

 

Красавицата говори за нещата от живота в интервю утрешния брой на сп. “SModa”

 

 

“Ботоксът не ми се струва най-добрата възможност за една актриса, но никога не съм казвала, че съм му противник. Всеки трябва да прави това, което му харесва” споделя британската актриса Rachel Weisz в интервю за новия брой на сп. “SModa”. „Възрастта не ме притеснява, тя е нещо, което просто се случва. Това което отминава не е красотата, а животът

 

 

Гаджето на Daniel Craig води нетипичен живот за холивудска звезда – прост и истински, без да си въобразява, че може да върви само по червения килим. „Не мисля, че за да се чувстваш секси, трябва да ходиш на токчета и с начервени устни. Мога да съм атрактивна с дънки и тениска, дори каогато водя сина си на училище.”

 

 

Инетересен момент в интервюто на Rachel Weisz са спомените от студентските години в Кембридж. Тогава е смятала, че ще се отаде на литераурата. Актьорството винаги й се е струвало „глупава работа”.

 

 

Чети и: Хелена Кристенсен и Миранда Кер за Reebok

 

 

Не можем да отречем, че освен талантлива Rachel е и интелигентна. Можем само да се радваме, че се е отдала на седмото изкуство, иначе Холивуд щеше да се лиши от една от най-големите си чаровници.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle