Мангошите или как галошите заживяват нов живот

 

 

Aтелие Манги предизвиква експериментаторките в модата с ярки цветове и винтидж декорации

 

 

Верни на стила си непрекъснато да провокират, експериментират и преобразяват, от ателие Манги поднасят на смелите момичета, които всеки сезон се оглеждат за нещо интересено и специално в модата, неустоимо изкушение.


Търсейки вдъхновение за новата пролетно-лятна Манги тенденция, от ателието случайно попадат на това, за което са мечтали отдавна. Идеята за нещо познато, но позабравено, на което да се придаде нов смисъл, заживява с името си и се превръща в запазена марка на Манги – Mangoshee.

 

Свежестта на хрумването да преобразиш едновремешните гумени обувки, с които бабите ни са ходели на полето в истински моден градски тренд, завладява Манги и скоро линията Mangoshee се появява на бял свят.


Традиционното сиво, черно и маслено зелено са допълнени с пролетно-летните цветове – червено, жълто, лилаво, оранжево, синьо, тревно зелено. Гумата като основна градивна съставка отстъпва пред висококачествен италиански материал, който обхваща удобно крака и не спарва.


За допълнителен комфорт, който предпазва крака от изморяване, е специалната кадифена стелка, цветово съобразена със самите обувки. Задължителният обточващ ширит и декорацията също кореспондират със съответния цвят на мангошите.


Украсени с винтидж бижута, обшити с дантела, с декорации с кучета и котки или по-семпли и изчистени, Mangoshee задоволява вкусовете на градските момичета.


Декорираните с камъни, пайети и бижута, мангошите в ярки цветове се превръщат в уникалните, любими обувки за парти.


По-семплите модели са идеални за всекидневието – в офиса, на шопинг, на среща с приятели.


Третият вариaнт – Mangoshee Haute couture са истинска мания за жените, за които модата няма граници. При тях единствено въображението играе роля и с тях, казват от Манги, можете да се омъжите.     
   

 


За допълнителна информация:


mangoshee.com

 

Още Lifestyle