В ритъм и стъпка с ON! Dance: Включи се!

 

Dance Academy и Makosa Nostra водят най-добрите учители и школи по улични и латино танци на ON! Fest 2012

 

 

Най-добрите танцьори, над 20 вида танци и 20 школи ще участват в организираната от Dance Academy и Makosa Nostra ON! Dancе - зона на ON! Fest.

 

 

Те ще разлюлеят Зала 5 на Интер Експо Център на 22 и 23 септември с гореща музика и актуални стилове и стъпки.

 

 

Първият ден на Dance ON! ще бъде посветен на латино ритмите и всички посетители на ON! Fest ще могат да се включат в редица уроци от най-добрите салса и латино школи у нас. В ранната съботна сутрин кръвта ще закипи в динамично настроение с урок по Cuban Style. След това посетителите ще могат да овладеят основите на shines, меренге, кизомба, регетон, афро румба, хип-хоп салса, ladies styling, секси движения и още много демонстрации, акробатични шоута и уъркшопи. Всеки от инструкторите, представители на най-добрите школи у нас, притежава богата биография и ще предаде на участниците освен индивидуалния си поглед, и международен опит.

 

 

Съботният ден на ON! Dance  ще приключи със състезание за салса двойки, с жури: Владо Божилов, Моника Стоянова, Александрина Стойнева и Алфредо Торес. След излъчването на победителите, които ще си тръгнат с награда от 1000 лева, ще настъпи и кулминацията в програмата на зоната – майсторски клас по най-горещия танц в света в момента – zumba, или латино фитнес!

 

 

Специалният гост-преподавател в него е Betsy Dopico - един от петимата човека в личния отбор на създателя на зумбата Бето Перез. Тя ще излезе на сцената за едно атрактивно Zumba Glow Party, в което ще се включат и най-добрите български инструктори по зумба.

 

 

Неделният ден на ON! Dance е посветен на уличните танци и в него посетителите ще могат да овладеят най-яките движения в хип-хоп и брейкденс стиловете. Сред школите, които ще предадат уменията си са организаторите от Makosa Nostra, X-Energy Crew, Art from the Heart Crew (Montfiz),Виктория Михова и VS Dance, Sleepwalkingz, Мартин Асев от U-move и много други.

 

 

Чети и: Чаши за вино – изкушение за двама

 

 

Програмата в неделя ще завърши с впечатляващи денс батъли в дисциплините New Style Hip Hop и B-boying. Естествено, победителите ще си тръгнат с големи награди!

 

 

ON! Fest 2012 те предизвиква: Включи се!

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle