Зодии и домашни любимци

 

Избери си животинка според астралния ти знак

 

 

Животните както и хората могат да проявяват характер и така да се окаже, че не си подхождат със стопанина. Може би повечето от нас са пробвали хороскоп за съвместимост с партньора, а какво ще кажете за поносимостта ви към животните според астрологията?
Ако искате домашен любимец, но още не сте го избрали ще ви помогнем да вземете правилното решение за най-подходящото за вас животинче според зодията ви.

 

 

Овен. Той е доста праволинеен, много енергичен и води много активен начин на живот, за това му трябва такъв домашен любимец. Добре е да забрави за сухоземните или водни костенурки! Трябва му активно куче, например лабрадор.

 

 

Телец. За разлика от Овен, Телец е много спокоен. И понеже е оригинална личност ще му подхожда някое необичайно животинче. Подходящи са зайче, чинчила, може и малко куче.

 

 

Блинаци. Бъбривците от зодия Близнаци имат нужда ако не от добър събеседник, то поне от добър слушател. За него препоръчваме морско свинче, хамстер или папагал. Някое говорещо папагалче ще бъде перфектен вариант за близнаците.

 

 

Рак. Емоционален и любящ, ракът има нужда да се грижи за някой. Той обиква домашния си любимец и го превръща в част от семейството. За това, много подходящи са морски свинчета, хамстери и други подобни.

 

 

Лъв. Лъвът е от семейство котки, той се сприятелява лесно с котки. Някоя активна порода ще му пасне много добре.

 

 

Дева. Представителите на тази зодия са спокойни, уравновесени, подредени. Обичат домашния уют. Ще има хареса някое добро кученце – пуделът е много добро решение.

 

 

Везни. Обичат всичко да е красиво. За това домашният им любимец трябва да е с отличен външен вид. От кучетата препоръчваме хъски, а от котките персийска.

 

 

Скорпион. Целеустременият Скорпион се нуждае от животинка, която не натрапва присъствието си. Такова, което да разбира кога е необходимо да занимава стопаниса си и кога не. Подходящ избор може да е таралежче или куче лабрадор.

 

 

Стрелец. Той е най-нежният представител на зодиака по отношение на животните. Харесват му игриви и весели домашни любимци. Хамстер, чинчила, морско свинче ще му допаднат. Може и куче от едрите породи.

 

 

Козирог. Сериозният и строг Козирог, може да приеме дисциплинирано животно. За това предлагаме немска овчарка или доберман.

 

 

Водолей. Вечно заетият Водолей не може да полага много грижи за животните или да чисти след тях. Дългокосместите варианти са изключени тук. Хамстерче или коте могат да свършат работа.

 

 

Риби. Мечтаещите и спокойни риби ща харесат животно, което им помага да си починат хорската суета.Ще се разбира добре с костенурки, зайчета, рибки или кучета от дребна порода.

 

 

Чети и: Смесител за баня с кристали Swarovski

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle