Десислава с награда "Раднево"

 

Носителите на наградата се определят от Обществена комисия

 

 

Десислава е новият носител на престижната награда „Раднево” за 2012 година. Кметът доктор Юлиян Илчев връчи наградата на тържествена церемония по случай празника на града.

 

 

Призът се присъжда на граждани, които имат значим и реален принос за развитието и просперитета на град Раднево. Награждаваните получават бронзов плакет, грамота на община Раднево и парична награда. Името на носителя на наградата се вписва в Почетната книга на община Раднево. Носителите на наградата се определят от Обществена комисия, която с тайно гласуване определя победителя. Десислава с единодушие е спечелила първото място.

 

 

Талантливата певица благодари на комисията и на важните за нея хора: „За мен е голяма чест да бъда притежател на това отличие. Много се гордея, че съм родена тук, въпреки че не съм живяла в града. Кариерата ми на певица започна от това населено място, благодарение на ръководителя на оркестър „Раднево” Минчо Атанасов, на когото също искам да благодаря”.

 

 

Чети и: Усещане за мекота и нежно докосване

 

 

Десислава допълни, че в публиката има една жена, на която е изключително признателна и това е акушерката, която е помогнала да се роди – доктор Дикова. Този жест на певицата накара акушерката да се просълзи: „Не вярвах, че ме помни” – проплака възрастната дама.

 

 

Изпълнителката отбеляза, че няма как да е на сцена и да не пее и поздрави събралите се хора с хита си „Моето друго аз”.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle