On! Fest започна!

 

Последната изненада от организаторите е специална нова ON! Photography – зона!

 

 

Партито „HMSU Класика” даде началото на ON! Fest 2012 - най-големия фестивал за градска култура, съвременно изкуство, забавления, спортове, музика и лайфстайл.

 

 

От утре сутрин днес фестивалът предлага пъстра селекция от градски спортове, изкуства и забавления - хип-хоп, брейкденс, салса, улични танци, игри, нови технологии и турнири в гейм зоната, аниме и манга, стрийтбол, паркур, байкове, графити, фотография, дрифт шоу  и всичко за музикалния и гейм бизнес!

 

 

Специалната изненада, която организаторите на ON! Fest изадиха в последния момент пък е още една нова зона – ON! Photography, организирана от екипа на Фотоваканция и фото клуба на НБУ и разположена в Зала 1 на Интер Експо Център.

 

 

Програмата на зоната включва изложбата "Да създадем заедно изложба с Hahnemuhle", създадена по време на Фотоваканция 2012 – проект на 9 групи от по 7 човека, които в рамките на три дни снимат под заглавието "Погледната със страстно око, реалността става приказна".  На щанда на ON! Photography ще се състои и богата програма от прожекции на фоторафии от цял свят и кратки практически упражнения по Фотошоп. През останалото време всички присъстващи ще могат да разглеждат списания за фотографии и фотографски албуми.

 

 

Динамичната програма на зоната пък ще предизвика креативността на всички запалени по запечатването на специални моменти. На всеки четен кръгъл час от фото зоната фото гид ще съпровожда група от ентусиасти из залите на мероприятието и ще им помогне да уловят незабравими кадри от събитието. Желаещите ще бъдат насочени как да ползват собствената си техника и ще могат да поснимат с някои от най-страхотните обективи и апарати на Canon, за да създадат невероятни спомени. Ще имат и възможността да отпечатат най-добрата си снимка със страхотно качество още на място с принтер EPSON L800.

 

 

Чети и: ON! Anime: Далечният Изток отблизо

 

 

Фото клубът на НБУ пък ще ни върне към зората на фотографията, като ще ни позволи да се забавляваме с Camera Obscura - прадядото на всички фотоапарати. Ще се изумите как може да правите снимки с помощта на проста кутия с малка дупка и достатъчно светлина. Ваши апарати ще бъдат кутии за обувки, консерви и др.

 

 

ON! Fest и ON! Photography те предизвикват: Включи се!

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle