Sexy & Single Party ще срещне стихиите

 

Oвладей бурите на 11 октомври

 

 

„Природните стихии“ е темата на третото събитие от поредицата Sexy and Single Party.  Този път участниците ще покажат коя стихия ги описва най-добре – въздух, вода, огън или земя. За целта всеки присъстващ ще носи дреха или аксесоар в съответен цвят (бяло, синьо, червено, зелено).

 

 

Двигателят на събитието ще е петата стихия – млада дама, която ще провокира участниците, ще разменя питиета, ще урежда срещи и ще  движи купона. Организаторите от SpeedDating3 са подготвили и редица други изненади:

 

 

Търсене на  половинка: Всеки участник в партито ще получи част от предмет, а другата част от предмета ще бъде дадена на някой от противоположния пол (например: всяка дама получава катинар, а всеки господин – ключ). Трябва да намериш в кого е другата половина от предмета ти! Първите, които намерят „своята половинка”, получават по безплатен шот на бара.

 

 

Маса на истината: участниците изтеглят карта, на която има въпрос, и трябва да отговорят искрено. Ако разкрият част от себе си, ще чуят какво имат да споделят останалите на масата. А за най-смелите са подготвени карти с „действия“.

 

 

Гореща среща: Можеш ти да поканиш някого или теб да те поканят на специален вид среща. Горещите срещи траят 6 минути и се провеждат на специално място. Преди да седнеш на масата, няма да знаеш каква е изненадата. Срещата може да е със затворени очи; или без разговори, а само с рисуване; или нямаш право да казваш нищо, ако не те попитат; или…

 

 

И този път партито ще се случи в бара на капитана – Morgan’s Bar.  Ако си Singlе&Sexy, зареден с настроение и готов за хубава музика, те предизвикваме да овладееш стихиите на 11.10.2012 от 20:00ч.!

 

 

Чети и: Рийз Уидърспуун стана майка за трети път

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle