Beyonce е Жената на 2012

 

Майчинството я прави по-привлекателна от всякога


Тази година списанието People заложиха на Beyonce. 30 годишната звезда оглави годишното класиране на най-красивите и се появи на корицата на престижното издание.  За спечелилата 16 награди Grammy, обаче поредната титла не е най-важното.

 

В момента стилната и модна икона предимно се гордее с първото си дете, Blue Ivy Carter, което се роди в началото на годината. За People тя казва: „Чувствам се по-красива от всякога, защото родих.  Никога преди не съм чувствала, че имам такава огромна цел в живота. Най-хубавото на това, че имам дъщеря е наличието на истинско наследство. Сега думата „любов” има изцяло ново значение.

 

От раждането на отрочето на Beyonce и съпруга й от 4 години, Jay-Z,  създаването на нови песни от музикалното семейство сякаш е предимно за най-малкия им фен.

 

 

Титлата от People е една от малкото, които оценяват високо женските качества на Beyonce. Мъжкото списание Men’s Health я обяви за една от 100-те най-горещи жени на всички времена, през 2010 дизайнерът Tom Ford я превърща в модел на своя колекция, а 2011 става първият по-голям женски солов изпълнител на сцената на Гластънбъри, където представя едно феноменално шоу.

 

Преди четири години тя казва за своя стил пред Glamour  „Харесвам да се обличам секси и да се държа като лейди.”

 

Още Lifestyle