Sloggi: Kолекция "Eсен - зима" 2012

sloggi Bloomy World

 

Комфортът е абсолютен приоритет на марката

 

 

Призната като лидер по продажби на ежедневно бельо на световния пазар, марката sloggi и този сезон ни предлага стилна колекция бельо, която ще задоволи и най-претенциозните изисквания. Комфортът е абсолютен приоритет и използваните материи – от  нежен микрофибър до супер мек памук с добавка на ликра, както и майсторската изработка, са гаранция за това.

 

 

sloggi Light WDPM

 

 

Абсолютен хит при дамите е така нареченото „невидимо бельо” – почти без шевове и с лазерно изрязани краища то прилепва плътно към тялото и изчезва под дрехите. Есенната колекция предлага както нова гама актуални за сезона цветове, така и нови кройки като сутиена със скрит банел sloggi Light WDPM, който извайва бюста и може да се носи и без презрамки. За романтично настроените момичета е серията sloggi Bloomy World, в която красиво се съчетават десен с флорални мотиви и галон в контрастен цвят.

 

 

sloggi men Exclusive

 

 

Акцент в мъжката колекция за сезона са двойните опаковки, които улесняват пазаруването, тъй като предлагат различни цветови варианти на една и съща кройка на добра цена. За почитателите на класиката са подходящи sloggi men Exclusive и sloggi men Start, които съчетават модели в тъмни тонове и стилно райе с красив брандиран колан. А за модно изкушените е серията sloggi men Vintage – слипове в 2 контрастни цвята със щампирано лого върху тях.

 

 

Чети и: Ангел и Моисей мият коли

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle