DA CLUB отвори врати за приятели

 

Новият „нощен звяр” на Бургас почерпи на ексклузивно VIP парти

 

 

Нощният живот на град Бургас вече няма да е същият. За всички приятели и купонджии  отвoри врати DA CLUB, ексклузивен нощен клуб, собственост и менажиран от най-популярното хип хоп дуо в България – Румънеца и Енчев. На луксозно парти, гарнирано с множество изненади и в присъствието на близки приятели, артистите дадоха старт на най-новото си начинание. DA CLUB е разположен в сърцето на град Бургас и е част от най-модерния парти център в града – FREE DANCE CENTER.

 

 

В музикално отношение клуба залага на рап, хип хоп, ретро, българска и комерсиална музика.

 

 

„Отварянето на DA CLUB е доказателство, че и в България можеш да сбъднеш мечтите си, стига да работиш целенасочено и с хъс. Щастливи сме от факта, че имаме толкова много приятели, които споделиха с нас този специален ден и заедно с тях разтресохме Бургас. Използвам възможността да им благодаря и да поканя всички любители на мощните купони в нашия клуб. Постарали сме да създадем парти атмосфера, в която всеки да се чувства комфортно, да бъде свободен и да се забавлява с приятели. Вярваме, че приятелството е едно от най-ценните неща в живота, неслучайно и мотото на клуба е DA CLUB – създаден от приятели за приятели. ”, развълнувано споделя Енчев.

 

 

„Разработили сме супер готина парти програма за DA CLUB. Предстои да срещнем бургазлии с най-големите имена в българската музика, както и с някои от най-големите международни звезди. Повече на този етап няма издам, за да не се губи елемента на изненадата. И ако партито за откриването беше едно от най-яките на които съм присъствал, то мога да ви уверя, че най-големите купони тепърва предстоят.”, допълва Румънеца.

 

 

Чети и: Край на евтините полети Пловдив – Франкфурт

 

 

Сред гостите на welcome партито се отличаваха Мишо Шамара, Тони Димитрова, Наско Михайлов, Любо Ганев, Мис България 2007 Юлия Юревич, почти всички модели, носителки на титлата Мис Бургас за последните няколко години, представители на лайфстайл медии и бизнес елит.

 

 


Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle