Ясновидка обяви за мъртъв Президента Плевнелиев

Снимка: Президентът Плевналиев като ученик

 

Експеримент на БНТ показа пореден екстарсенс - менте

 

 

Репортерът Росен Цветков отиде под прикритие със скрита камера на няколко сеанса при  врачката Тотка, която примамва столичани в къща в центъра на София с предложение за качествено ясновидство по снимки.

 

 

В разследването на БНТ Росен Цветков занася на  Тотка снимка на държавния глава Росен Плевнелиев от ученическите му години. Обявява го за свой безследно изчезнал баща, когото търси от години. Мигновеният отговор на Тотка е: „Аз виждам, че е мъртъв. Не е много от отдавна гробището, но вече го има.

 

 

Според гадателката костите на мъжа от снимката (Росен Плевнелиев) са в чужбина. След като избягал зад граница, си бил сменил името. Новото започвало с буквата „В”.  Бил си направил и пластични операции. „Искал е да бъде нов човек. Ново начало, нова сфера. Примерно веждите му са по-нагоре”, категорична е Тотка.

 

 

 

 

„Първо е бил в държава с буквата "Г", след което прави прехода в държава с буквата "А", твърди Тотка. Тя  прогнозира дори че по всяка вероятност репортерът под прикритие ще получи писмо с наследство до няколко години от починалия според нея човек на снимката.

 

 

Ясновидката обаче не можа да види в бъдещето, че само след няколко дни ще нахлуят данъчни от НАП в офиса й в центъра на София за проверка след сигнала на БНТ до тях. Очаква я глоба за това, че не работи с касов апарат и че не отчита спечелените пари.

 

 

Чети и: Най-скъпите обувки в света

 

 

„Ако тя годишно печели 10-15 000 лева –  чисти,  необлагани досега пари, всички тези средства тепърва с наказателните постановления, коите ще бъдат създадени, ще бъдат върнати на държавата”, оментира пред БНТ говорителят на НАП след проверката в къщата на Тотка.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle