Mис България ще скочи с парашут

 

Красавицата ще се включи в кауза срещу дрогата

 

 

Вдъхновена от Феликс Баумгартнер, който преди броени дни скочи с парашут от ръба на Космоса, Габриела Василева също възнамерява да осъществи своя дълго бленуван скок.

 

 

Неслучайно, точно в Деня на парашутиста в България - 18 октомври, екстремната красавица, избрана за Мис България 2012 в ефира на TV7, най-после ще сбъдне една от най-големите си мечти и ще скочи с парашут от 3500 метра в тандем с опитен инструктор.

 

 

Скокът ще се осъществи на летище Ихтиман утре, 18 октомври в 9:00 сутринта.

 

 

Габи е инспирирана да се осмели на тази крачка в живота си, не за да постигне световен рекорд или само да удовлетвори едно свое приключенско желание, а за да покаже на своите връстници, както и на по-младите от нея, че животът е пъстър и има разнообразни начини да го осмислиш.

 

 

Тази година каузата на Мис България е „Превенция от наркотична зависимост при младите хора”. Габриела Василева ще направи своя полет от ръба на възможностите и борбения си дух като част от съвместната си кампания с !no frame media. С това предизвикателство Габи ще успее да докаже на себе си, че „Няма невъзможни неща”, както и ще даде пример на младите хора в България, че могат да изпълнят съществуването си с безброй интересни преживявания и има много начини да бъдеш щастлив, без дрога и други зависимости, които оковават свободния дух на човека.

 

 

Чети и: Нова колекция дънки на Paige

 

 

Габриела ще се докосне до небето и ще покаже, че единствената приятна зависимост е изживяването на мечтите ни, а адреналинът е полезно и приятно пристрастяване.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle