Мис България 2012 се отдаде на адреналина

 

Габриела Василева скочи с парашут в името на каузата си против дрогата

 

 

Тази сутрин на летище Ихтиман, Габриела Василева, избрана за Мис България 2012 в ефира на TV7, осъществи своята мечта и скочи в тандем с опитен инструктор, като дори управлява парашута сама.

 

 

Точно в Деня на парашутиста в България, екстремната красавица доказа, че има и приятни зависимости като преследването на мечтите и неповторимите изживявания, изпълнени с голяма доза адреналин. Мис България 2012 осъществи и първата фотосесия във въздуха на носителка на престижната корона, като направи снимки на полета си от 3500 м.

 

 

Авантюристичната Габриела се приземи с думите „Искам пак” и призова всички, които не са изпитали това удоволствие, да го направят. Безстрашната мис не показа нито грам притеснение по време на целия полет. Тя бе изключително развълнувана от възможността да докаже, че в живота има разнообразни начини да се забавляваш и да изпитваш еуфория.

 

 

Чети и: Изключителната колекция на Bershka

 

 

От екипа на парашутен клуб Skydive Sofia тя получи подарък – тениска с надпис „Skydiving – Don’t worry about the fear, worry about the addiction” („Парашутизъм – не се притеснявай за страха, а за пристрастяването”). Мис България 2012 бе толкова очарована от екстремното преживяване, че не само би повторила, но и потретила скока си.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle