Пътуване в страната на кафето

 

Едно приятно изживяване и пъруване в света на изкуството

 

 

Кафето е една от най-популярните напитки в света. За неговите многобройни приложения се е изписало много. Рисуването с кафе, обаче, е малко популярна, но много лесна и забавна техника, която приложниците от работилничка „Сръчковци“ ще покажат на децата в събота, 20 октомври на третия етаж на Сити Център София. Входът е свободен, а вратите отварят в 10:30 часа.

 

 

Откритият урок по рисуване с кафе е продължение на идеята на приложниците от работилничката, как естествените материали могат да бъдат превърнати в изкуство. Този път занимателен „инструмент“ ще бъде черното злато, а всички желаещи малчугани ще могат да си направят декорция за дома.

 

 

„Продължаваме да използваме различни естествени материали, като демонстрираме с тях малко по-различни идеи. В събота например ще научим децата как от една толкова любима и тонизираща напитка на възрастните, малките могат да направят уникална и забележителна картина. Ще „пътуваме“ заедно с различните видове кафе. Ще се опитаме да стигнем до тайните кътчета на нашето съзнание и заедно с децата ще изобразим цветовете на есента. Всичко това ще постигнем само с четка и кафе", разказва вдъхновено приложничката Цвети Панева, която ще занимава децата.

 

 

Чети и: Мис България 2012 се отдаде на адреналина

 

 

В уъркшопите на работилничка „Сръчковци“ в Сити Център София са добре дошли и малки, и големи. Заниманията са от 10:30 до 14:30 часа. Входът е свободен.

 

 

Следващият урок ще е на 3 ноември, когато децата ще се научат да сглобяват къщички за горски феи от жълъдчета, кестени, шишарки и дървени кори.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle