Поредно издание на "Студентски куиз"

 

За участниците има безплатни напитки

 

 

Движение "Промяна за студентите" организира ново състезание по интелект -така нареченият "Студентски куиз". Това е отборна игра, в която студенти от различни университети се съревновават със знания.

 

 

Във всяка игра участват осем отбора от по четирима студенти. Всеки участник получава безплатни напитки, но само най-добрите, дали отговорите на зададените им въпроси, печелят редица интересни книги.

 

 

"Студентски куиз" започна като експеримент преди година в Исторически факултет към Софийски университет и след пълния му успех сред академичната общност в Алма Матер последва съвсем очаквано продължение и в Студентски град. На 5 юни в клуб "Строежа" над 200 студенти станаха свидетели на безпрецедентно събитие - студенти от различни университети се бореха помежду си със силата на интелекта.

 

 

Целта на състезанието е да се покаже, че българският студент е повече от това, което медиите показват - инфантилен младеж с липса на елементарна култура. Организаторите от движение "Промяна за студентите" предоставят подходяща публична платформа за доказване на качествата, които трябва да изграждат и формират образа на българския студент.

 

 

Чети и: На Хелоуин деца ще се учат на здравасловно хранене

 

 

Заповядайте тази вечер (30.10), от 19.00 часа в клуб "Строежа". Ще можете да пийнете по малка бира, да се насладите на готина музика и да помогнете на участниците с въпросите, които този път ще бъдат по география, икономика, биология, изкуство и литература, спорт и една специална секция: "История на българското образование и студентската активност".

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle