Даниела Колева за нещата от живота

Снимка: © Божидар Марков

 

Блондинката е специален гост на Coiffure Beauty

 

 

Красивата и сладкодумна водеща на предаването „Часът на мама” – Даниела Колева – е специален гост на страниците на ноемврийския брой на списание Coiffure Beauty. Специално за представянето в луксозното коафьорско издание Даниела Колева засне фотосесия с прически на Вили Боршукова, която се погрижи и за перфектния грим на водещата.

 

 

В интервюто за списание Coiffure Beauty Даниела прави извода, че: „Щастливите деца се отглеждат от позитивни, спокойни и усмихнати майки”, но отбелязва също така, че в „Часът на мама” често гостуват и татковци. Като основна цел на предаването водещата определя това да научат своите верни почитатели и от двата пола да говорят открито за проблемите си.

 

 

Самата Даниела казва, че не изпитва трудност да споделя собствените си преживявания и проблеми, защото всичко, което й се е случило е човешко и няма от какво да се притеснява. „Фактът, че си преодолял егото или комплексите си и не ги криеш, означава, че си станал достатъчно силен, за да погледнеш живота очи в очи и да не се страхуваш.”, допълва телевизионната водеща.

 

 

Гост на предаването „Часът на мама” е и Вили Боршукова, която открито споделя своята история за борбата с рака, в която е изключително важно човек да вярва, да се харесва и да се обича. Разбира се, като специалист в областта на фризьорството тя  дава на зрителите и много ценни съвети за женската красота.

 

 

Чети и: Total Hit Request събра двойка от Пловдив

 

 

Освен итервюто с Даниела Колева на страниците на новия брой на Coiffure Beauty всеки, който желае, ще може да се информира и за най-новите тенденции в областта на коафьорството, света на здравето и красотата.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle