Търси се двойник на Дичо

 

Експериментът стартира на 5 ноември

 

 

Дичо издирва свой двойник, който да изпее добре негови хитове, да напомня поне малко външния му вид и да имитира сценичното му поведение. Всеки, който наподоби блендата на Дичо или поне изпее правилно песни, като „Две следи”, „Нямам шеф”, „Пътувам”, „Млечният път” и други, има шанс да стане „Двойникът”! и да спечели апетитна награда – вечеря по избор (или с половинката или със самия Дичо в пицария Mamma Mia). Има и утешителна награда – билет за концерт на певеца с бандата му V.O.XX на 22.11. в известен столичен клуб.

 

 

Участниците могат да импровизират и с култови реплики, които певецът често употребява. Експериментът стартира идния понеделник – 5 ноември в Клуб 365! Той ще е част от караоке с разнообразен чужд и български репертоар, което ще се провежда всеки понеделник и на което Дичо ще е водещ.

 

 

Чети и: Даниела Колева за нещата от живота

 

 

Емблематичните шапки и знаковото катинарче са предимство. Но всеки има шанс да стане „Избраникът”, ако впечатли сериозно с поне една прилика. И ако Дичо прецени - той сам ще избере симпатягата. Певецът е подготвил предизвикателство и за дамите, но в едно от следващите издания на караокето.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle