adidas Originals прави парти в София

 

Freerun, хип-хоп, брейк, графити и яка музика в едно

 

 

На 4 ноември, от 14 до 18ч във Фабрика 126 adidas ще взриви София с партито all originals represent. Организаторите обещават купонът да е незабравим и призовават всички фрийрънъри, хип-хоп танцьори, брейкъри, графити артисти, както и всички останали Originals, които имат какво да покажат. И всичко това, заредено с яка музика.

 

 

FourPlus, SPIT и SAIAN, едни от най-известните графити арстисти в България, ще превземат стените на Фабрика 126, както само те могат.

 

 

MonsTribe ще предизвикат на underground dance battle състезание всички, които искат да се докажат. MonsTribe са домакинствали не едно състезание и са известни с партитата, които организират за своите фенове.

 

 

Чети и: Търси се двойник на Дичо

 

 

Freerun Bulgaria ще покажат уменията си и ще преминават през различни трасета и препятствия. Всичко това ще се случва под звуците на най-яките парчета. Пистамашина ще атакуват сетивата, YoungBBуoung ще римуват, Ogi23 ще забият с китарите си, а DJ Мартен ще миксира за всички, които ще дойдат да покажат себе си и своите крюта на това уникално събитие за София. А като за финал - мощно афтърпарти с dj set на JamezBongg ще разтърси Фабрика 126 след 20:30 часа.

 

 

Ела и се покажи на adidas all originals represent парти на 4 ноември от 14ч във Фабрика 126!

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle