Анн-Джи грабна златен медал

 

Получи покана получи покана да се яви на световния турнир за натурален фитнес

 

 

Красивата и сексапилна R&B изпълнителка и трета в света на Miss Olimpia Natural, Сан Франциско – Анн-Джи, отново затвърди своята титла Мис Фитнес България. Тя грабна купата и златния медал от световната купа за България по фитнес Grand Prix Dionysopolis 2012. Надпреварата се организира от Българска Национална Фитнес Федерация.

 

 

Певицата и фитнес модел се яви в категория „Фигура” за най-хармонично тяло и премина през три тура - с официални рокли, бански - сравнително позиране, и индивидуално представяне под формата на танцово шоу. Освен хармоничните пропорции на тялото, журито оценява избора на тоалет, както и ефектното индивидуално представяне, за което Анн-Джи се беше облякла като боксьорка.

 

 

 

 

Чети и: Kylie Minogue по дънки и кецове

 

 

След като показа своите хореографски и артистични умения на сцената, тя беше бурно аплодирана от цялата публика. Анн-Джи получи покана да се яви на световният турнир за натурален фитнес (за спортисти неприемащи химически добавки), който тази година ще се проведе в Палермо, Италия и да представи България в най-секси категорията Bikini Divas.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle