Студентка спечели 2000 лв на премиерата на „Здрач“

 

Епичният финал на сагата е в кината от днес

 

 

Снощи в The Mall се състоя галапремиерата на „Здрач: Зазоряване – част 2“, който днес тръгва по кината в цялата страна. Празненството по посрещането на дългоочаквания финал на сагата беше открито с модно ревю с 15 тоалета, вдъхновени от героите на „Здрач“. Младите дизайнери, подбрани чрез конкурс, представиха своите костюми сред пищен декор, построен специално за събитието.

 

 

Изборът бе в ръцете на Цветомир Горанов – моден стилист на сп. „ELLE“, който представяше модния редактор на списанието Антония Йорданова, Кристина Симитчийска – моден редактор на сп. „EVA“, Константин Стойнов – моден редактор на сп. „Harper’s Bazaar“, и Михаил Вучков – маркетинг мениджър на „А Плюс Синема“.

 

 

Професионалното жури реши да даде голямата награда от 2000 лева на 21-годишната Даниела Николчова от София. Начинаещата дизайнерка е завършила Националното училище за изящни изкуства "Илия Петров", а в момента следва в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“, специалност сценичен и екранен дизайн. Пред организаторите на конкурса Даниела сподели, че нейният костюм е вдъхновен от двойнствеността на личността и неизбежното проявление на тайнствената същност на човека – теми, залегнали дълбоко в обичаната по цял свят сага на Стефани Майър.

 

 

Освен паричната награда, победителката ще получи възможността да изложи създадения от нея костюм на централно място в The Mall по време на традиционния за търговския център „Месеца на модата“.

 

 

Чети и: The Mall пали коледната украса

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle