Ники Михайлов изненада Алисия с 1001 рози

 

Изненадата дойде на снощния концерт на звездата

 

 

Алисия със сигурност се е почувствала като в Страната на чудесата по време на концерта си в Night Flight снощи.

 

 

Звездата на „Ара мюзик” започна своя лайв и, когато искаше да поздрави гостите в клуба след първото изпълнение, тя бе прекъсната от диджея, музиката спря и на фона на светлинни ефекти на сцената започнаха да се появяват огромни кошници с червени рози.

 

 

Изненадата бе дело на нейния любим, вратарят на националния ни отбор по футбол Ники Михайлов. Футболистът дойде да подкрепи певицата, тъй като тя се появи на участието си, въпреки високата температура, която я мъчеше.

 

 

 

 

Броят на розите също бе приказен - 1001. Сцената в Night Flight се превърна в райска градина, а Алисия редуваше хитове с откровения и поздрави за любимия мъж. “Изключително съм щастлива, че Ники е до мен. Той е правил много жестове към мен досега, но тази вечер направо онемях. Истината е, че преди две години ме спечели със своята галантност като ми изпрати вкъщи 777 рози, защото знае, че 7 е любимото ми число. Сега обаче е много различно, нямам думи”, призна фолкдивата.

 

 

Безкрайно развълнувана, Алисия веднага сподели емоцията и с верните си приятели във Facebook, като написа: „Той за пореден път ме изненада приятно и ми показа любовта си! Обичам го!!!”

 

 

Чети и: Dahlia Noir е новият аромат на Givenchy

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle