Парис Хилтън с покана за откриването на най-луксозния клуб в София

Billionaire Club стъпва и в нашата столица

 

 

В края на тoзи месец, 30 ноември, в София ще отвори врати заведениeто на богатите и известните по света. Клуб Billionaire е любимото място на звездната двойка Бионсе и Джай Зи, Джейсън Стейтъм , Майкъл Родригес, Кевин Спейси, Фиона Сваровски, Наоми Кембъл, Лени Кравиц, Валентино и много други.

 

 

Марката Billionaire е утвърдена и позната със своя стил и класа, а сега всички ценители на лукса и вълнуващите емоции у нас ще могат да станат част от нея. До сега заведения с марката Billionaire са най-посещаваните места в приказния Монте Карло, елитният курорт Порто Черво, Малинди Бийч, Марбела,Истанбул и Дубай.

 

 

Най-новото заведение на столицата ще впечатли своите посетители с много елегатност и вкус, познат и използван във всички клубове под мaрката Billionaire.     

 

 

За своето откриване Billionaire е поканил едни от най-обичаните и редовни посетители на клубовете по света като Парис Хилтън, топ моделите на Fashion TV, Куйнси Джонс, испанският футболист Андрес Иниеста и други. Специално за всички гостите на клуба за откриването ще дойде и един от най-известните DJ, добре познат от клубовете Billionaire.

 

 

Чети и: Био среща за био хора

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle