Христо Мутафчиев създава ден на благотворителността

 

На 3 декември ще се проведе благотворителeн търг

 

 

Графа, Криста и Камелия Воче ще пеят по време на благотворителния търг на 3 декември в „Шератон”, стана ясно на пресконференция дадена от фармацевтична компания „АстраЗенека България” на 26 ноември.

 

 

Не нея председателят на Съюза на българските артисти Христо Мутафчиев каза: „Ще има един ден, в който известните ще могат да бъдат полезни на хората. Дължим им го, защото благодарение на тях се радваме на популярност. Тази година с Националната кампания „Да оставим следи” проправяме пътя, а догодина активността ще я изнесем и извън столицата, защото хората в страната също искат да помагат. А дори са и по-отзивчиви от столичани”.

 

 

На 3 декември ще се проведе благотворителният търг на „АстраЗенека България” в рамките на който ще бъдат разпродадени уникалните фотоси на топфотографката Велислава Каймаканова – Ножарова. Той ще бъде воден от Игор Марковски, а в арена на благотворителността ще се превърне зала „Сердика” на х-л „Шератон”. Начало на събитието ще бъде поставено в 19.30 ч.

 

 

За доброто настроение на гостите ще допринесат и изпълненията на Владимир Ампов – Графа, Камелия Воче и Криста. А малката, но пластична и сладка Николета Запрянова ще шашне хората с големи сърца с невероятното изпълнение на танца на паяка.

 

 

В края на търга Зоя Паунова от „АстраЗенека България” и патронът на кампанията – Христо Мутафчиев ще връчат чек с набраната сума на фондация „Хасуми”, където ще бъдат набраните средства от благотворителния търг. После те ще бъдат разпределени по равно в изпълнение на двете каузи, а именно - предоставяне на средства за закупуване на уреди за нуждите и целите на ДМСГ – Силистра с директор д-р Таня Стойкова и провеждане на профилактични прегледи за рака на млечната жлеза в Национален онкологичен център София.

 

 

Чети и: THE MALL става най-големият танцуващ търговски център

 

 

В рамките на пресконференцията стана ясно още, че необходимата сума за закупуването на уредите за целите и нуждите на ДМСГ-Силистра са 15 000 лева, а д-р Красимир Катерински от Онкологичната болница пък каза, че за прегледите за профилактика на жените са нужни около 20 лв., когато пациентките са от София, и 57 лв. - ако правят профилактика в провинцията. Началната цена на всяка от снимките ще започва от 150 лв.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle