Стела от X Factor дари китарата си

 

Стела зарадва децата с няколко свои изпълнения

 

 

Най-коментираният участник в първия сезон на музикалното шоу X Factor  - Стела Петрова реши да дари малко музика на талантливи деца, които са останали без родителска грижа.

 

 

Домът за деца и юноши “Мария Терезия” в Стара Загора беше избран от младата певица, след като директорката на заведението г-жа Латинка Петрова потвърди, че под покрива на дома има няколко деца, които имат музикален талант и китарата ще им е от голяма полза. Оказа се, че едно от момчетата, което в момента е в 9 клас дори вече има свое авторско парче.

 

 

Стела зарадва децата с няколко свои изпълнения, а те от своя страна й подариха десетки прегръдки и усмивки. Тя получи сертификат за дарението и огромните благодарности на всички преподаватели и подрастващи в дома.

 

 

 

 

Самата Стела сподели, че това е първата й китара, която тя от доста време не използва. Нейната най-добра приятелка продължава да е китарата, с която я видяхме да се изявява в X Factor.

 

 

Чети и: Христо Мутафчиев създава ден на благотворителността

 

 

Младата изпълнителка е на мнение, че един талант винаги трябва да се насърчава, за да стои уверено на сцена. “Аз винаги съм имала подкрепата на родителите си, но като че ли съм си неуверена по рождение”, допълва с усмивка Стела.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

 

Още Lifestyle