13 години "Тройка на разсъмване"

 

13 години удоволствия

 

 

„Тройка на разсъмване“, популярното сутрешно шоу на радио „Витоша“, става на 13 години. Фаталната възраст ще бъде отбелязана с подобаващ купон на 29 ноември.

 

 

Цялата година на Милена, Кирил и Тодор минава под мотото „13 години удоволствия“ и 13 знакоопределящи думи: сладострастие, обич, смях, провокации, нежност, грижа, бунт, революции, признания, споделени емоции, близост, лудости, искреност...

 

 

„Сладострастието е в самото усещане, в движението и усмивките, в докосването и начина, по който се навеждам, за да целуна“, казва червенокосата Милена.

 

 

„Човек, ако няма удоволствия в живота, рано или късно се самоубива, споделя Кирил. Няма по-голямо удоволствие от споделената любов и това го поставям на първо място. От споделените чувства, емоции, нежност, страст ... до зрънце лудост.  Даже в екип е много по-сладко, защото много по-трудно се организира, а усещането, че това, което правим заедно, се търси и харесва, е несравнимо. Огромно удоволствие е да можеш да помагаш на хората, когато имат нужда. Да виждаш как направеното добро се множи и се предава нататък!“.

 

 

Чети и: Стела от X Factor дари китарата си

 

 

 

Едно от доказателствата е инициираната от „Тройка на разсъмване“ кампанията „Повече българчета за България“, която тази година беше в подкрепа на донорството и създаването на първия в България кабинет за функционална диагностика. В рамките на кампанията се организира дарителска инициатива „Човечността има лице”, в която водещи репродуктивни клиники даряват процедури в помощ на двойките, които се борят за рожба. Всички клиники поемат изцяло пациентите, включително лекарствата.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle