Парти в Райската градина

 

Ще устоиш ли на изкушенията?

 

 

Представи си Райска градина, в която има  маса на любовта и секса, можеш да се включиш в горещи срещи, да бъдеш примамен от змията-изкусителка, да получиш писмо от непознат и да потърсиш своята половинка. Това не са елементи от нов фентъзи роман, а част от изненадите в четвъртото издание на Sexy & Single Party.

 

 

Хубавата музика, доброто настроение, новите запознанства и разнообразните игри отново ще съберат много необвързани в София.  Темата е „В Райската градина“, а дали ще устоиш на многото изкушения зависи само от теб!

 

 

Всеки участник в партито ще получи картонче с дума, част от двойка (например Адам) и когато открие другата половинка (Ева), ще получи безплатен шот на бара.  Ако си готов за приключения, седни на „масата на любовта и секса“. Там ще си  изтеглиш карта, на която има въпрос, и трябва да отговориш искрено. Ако разкриеш част от себе си, ще чуеш какво имат да споделят останалите на масата. А за най-смелите има карти с „действия“.

 

 

Можеш да се включиш и в „гореща среща“. Тя трае само 6 минути и се провежда на специална маса. Преди да седнеш на масата, няма да знаеш каква е изненадата. Срещата може да е със затворени очи; или без разговори, а само с рисуване или… какво ли още не.

 

 

Чети и: 13 години "Тройка на разсъмване"

 

 

Ако имаш въпрос или искаш да изпратиш бележка, послание, питие, потърси  Змията-изкусителка. Тя  ще бъде движещата сила на партито -  можеш да я помолиш да те представи на някого или да я разпиташ за игрите. Но внимавай, защото тя винаги има с какво да те изкуши. Очакват те още писма, „никога не съм..“ и забранения плод…

 

 

Sexy&Single Party ще се проведе на 06.12.2012 от 20 часа в Morgan’s Bar. Можеш да разбереш всички подробности и да се регистрираш от тук: www.SpeedDating3.com/party. Ако си Singlе&Sexy, зареден с настроение и готов за хубава музика, побързай да разкажеш на своите приятели!

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle