"Сръчковци" правят коледни играчки

 

Работилничката в CCS ще помага на децата сами да изработят подаръците за близките си

 

 

Ръчно изработени и нарисувани коледни играчки и картички ще сътворят тази събота (1 декември) нашите малки майстори в работилничка „Сръчковци“, която се намира на 3 етаж в Сити Център София.

 

 

„В началото на декември, решихме да предложим на нашите приятели да започнат да подготвят своите коледни играчки и картички, коментират водещите приложници от работилничката „Сръчковци“. - Както знаете апликациите, оцветяването и изобщо стремежа към прецизна обработка е от огромно значение за развитието на децата. Затова и този път ще стимулираме въображението и личното изразяване на децата. Осен това сме забелязали, че близките роднини и приятели и по-специално бабите и дядовците особено се умиляват от ръчно направен подарък от техните внучета – затова даваме възможност на малките да направят нещо хубаво, което да подарят с радост или да запазят и окачат на елхата у дома.“

 

 

Откритият урок ще започне, както обикновено в 10:30 часа и ще продължи до 14:30, на последния етаж на CCS. Входът е безплатен и всички желаещи са добре дошли да направят своите картички и играчки.

 

 

Следващият уъркшоп на „Сръчковци“ ще се проведе на 15 декември, когато децата ще се запознаят със сладкарството и по-точно - ще украсяват коледни курабийки със специални бои и крем.

 

 

За своите най-малки приятели, от Сити Център София са подготвили и куклен театър. „Омагьосаната гора“ ще може да видите на 8 декември, а „Случка преди Коледа“ е на 22.12 отново на етаж 3 в CCS.

 

 

Всички занимания са безплатни за посетителите на Сити центъра.

 

 

Чети и: НБУ ще открие програма "Близък изток"

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle