Billionaire отвори врати

 

Клубно звучене радваше посетителите през цялата нощ

 

 

В деня на голямото откриване на клуб Billionaire, специалните гости бяха изненадани от красивите момичета Billionaire, които се погрижиха да внесат още повече елегантност и стил. Специалното огнено шоу завладя всички присъстващи, а гостите се забавляваха и под звуците на саксофонист и перкуси.

 

 

Сред гостите бяха забелязани водещият на предаването „Денис и приятели” – Денис Ризов и прекрасната му американска асистентка Кристъл Ролинс, много лица от бизнес съсловието, модни дизайнери, журналистката Патриция Кирилова, както и мотористите Мартин Чой и Александър Тодоров.  

 

 

Друго познато лице от екрана водещата Ива Атанасова също беше сред звездните гости, както и бившият вратар на Славия Славчо Тошев. 

 

 

 

 

Чети и: Звездни зрители на NBA

 

 

Сред гостите бяха забелязани певицата Соня Немска и Lady B, които бяха решили да се забавлява с приятели в стил Billionaire и да избягат от типичните места.

 

 

Новият клуб на столицата ще радва своите посетители всяка сряда, четвъртък, петък и събота с много различни партита и типичната за марката музика.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle