H&M for Brick Lane Bikes

 

Kолекция вдъхновена от колоезденето

 

 

H&M има удоволствието да представи една мъжка капсулна колекция, създадена съвместно с Brick Lane Bikes от източен Лондон, която съчетава функционалността на облеклото за колоездене със страхотен градски стил, подходящ както за каране, така и за свобоното време.

 

 

Колекцията от 11 модела е създадена от H&M и тествана и одобрена от Brick Lane Bikes – един от водещите световни специалисти в изработката на велосипеди по поръчка. Вдъхновена от винтидж моделите и съвременните спортни иновации, колекцията е изработена от екологично устойчиви материали, като част от кампанията Conscious на H&M. Колекцията ще бъде представена на 7 март 2013 г. в приблизително 180 магазина по света, включително в България.

 

 

 

 

Основан през 2006 г., Brick Lane Bikes е първият магазин за велосипеди all-track във Великобритания, специализиран в изработката на велосипеди по поръчка в работилницата към магазина. Сега Brick Lane Bikes са сърцето на колоездачната сцена на източен Лондон – нещо, което ги прави перфектния партньор, който да тества и одобри тази специална колекция за велосипедисти. Всеки модел е създаден, така че да бъде подходящ както за каране, така и за времето, в което не сме на колело – с функционални детайли, които осигуряват едновременно удобство и стил. Използваните материали – органичен памук, рециклиран памук и рециклиран полиестер, правят колекцията екологично устойчива, каквото е и самото колоездене.

 

 

 

 

„Изключително развълнувани сме от колекцията H&M for Brick Lane Bikes. Работата с H&M по създаването на дрехи, които комбинират колоезденето с градската мода, е точно като за нас. Това е, което правим и ние, и в което сме най-добри.” – казва Фея Бъкуълд, основателка на Brick Lane Bikes.

 

 

Чети и: Billionaire отвори врати

 

 

„За нас е много вдъхновяващо да работим над тази колекция с Brick Lane Bikes. Колоезденето е глобален феномен, толкова много хора избират да карат велосипеди, за придвижване и за удоволствие. Тази мъжка колекция притежава удобството и функциите, от които се нуждаят колоездачите, съчетани със страхотно чувство за стил.” – казва Петер Клусел, дизайнер в H&M.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle