Отслабване със силата на мисълта

 

На презентацията на д-р Ценка Местанска

 

 

На презентацията „Отслабване със силата на мисълта”, която се състоя вчера, Мария Сапунджиева призна за свои семейни проблеми, коренящи се в миналото.

 

 

На сцената на Studio 5 актрисата призна, че благодарение на Техниката за Емоционална Свобода, която се практикува от дипломирания психолог д-р Ценка Местанска, успяла да промени отношението си към баща си. Тя се запознала с психоложката, работила с Дейв Геън от Depeche Mode, защото отдавна проявявала интерес към ТЕС (малко познат у нас метод за влияние върху психиката на енергийно ниво, който акцентира върху състоянието на емоциите и работи с подсъзнанието).

 

 

Д-р Местанска й помогнала да открие корена на тогавашни проблеми в личния и професионалния й живот. Оказало се, че това били взаимоотношенията с баща й, които след няколко сеанса по ТЕС, били променени в коренно положителна насока.

 

 

 

 

На презентацията д-р Ценка Местанска разкри на присъстващите не само как можем да отслабнем единствено със силата на положителна мисъл, но и как можем да откажем цигарите, фобиите си, депресивните състояния, дори как може да бъде спасен човешки живот.

 

 

Чети и: Годжи обича приятелите си и бавните песни

 

 

Д-р Ценка Местанска стартира поредица от семинари, посветени на различни проблеми, с които може да се справи ТЕС, и с обучение по метода. Тя е е магистър психолог и е завършила ТЕС в Лондон. Има диплома от САЩ за преподавател и терапевт. Работила е с редица родни звезди и популярни лица, сред които Дичо, актрисата Мария Сапунджиева,  Стратия, Цветелина Бориславова, Катето Евро, Малина и много др. Изнася семинари за обучение по ТЕС в различни градове на България.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle