Инспектор N-JOY с мобилно студио в Мол България

 

Радио N-JOY, Jazz FM и Classic FM ще правят специална програма на живо от най-новия мол в София

 

 

Радистанции ще излъчват на живо от най-новия мол в София - Bulgaria Mall, разположен на бул.„България” и ул.„Тодор Каблешков”. Веднъж седмично в продължение на три месеца слушателите на N-JOY, Jazz FM и Classic FM ще могат да чуят специална двучасова програма, директно от мобилните студиа на радиата в мола, както и да се срещнат на живо с водещите.

 

 

Истинско забавление, награди  и много емоции с Инспектор N-JOY oчакват посетителите на Bulgaria Mall тази вечер от 18:00 до 20:00 часа. Броени дни преди Коледа слушателите на най-голямата музикална радиоверига в страната ще могат да спечелят и подаръци от радио N-JOY.

 

 

Най-новото пространство за пазаруване и свободно време ще е домакин на мобилното студио на Jazz FM на 11 декември, вторник, от 18:00 до 20:00 часа, когато водещ ще е Таня Иванова. Тя ще представи любими песни от програмата на Jazz FM и ще раздаде подаръци на слушателите. В шоуто ще прозвучи и важно обявление, свързано с датата 12.12.2012.

 

 

Чети и: H&M for Brick Lane Bikes

 

 

На връх 18-ия си рожден ден Classic FM радио ще излъчи специална програма от мобилното си студио в Bulgaria Mall на 19 декември от 18:00 в 20:00 часа. Много изненади очакват слушателите по повод празника на единственото радио за класическа музика в България.

 

 


Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle