Сайт за младоженци

 

Направете интернет страница за вашата сватба

 

 

В днешното интернет общество да си направиш уеб страница, не е задача трудна за изпълнение. За бизнеса, присъствието в световната мрежа е даже задължително.

 

 

Какво ще кажете за уебсайт за вашата сватба?

 

 

На запад все повече двойки решават да направят страница за своето радостно събитие. Там качват както покана за сватбата към своите гости, така и снимки и видео от тържеството. Ако се замисляте за уеб страница за вашата церемония, можем да ви помогнем да вземете решение, като отбележим някои от плюсовете на едно такова начинание:

 

 

1. Красиво е. Така можете да представите вашата история като анимация, колаж, видео. Това е територията на вашата любов, можете да я подредите така, както вие намерите за необходимо. Възможностите за дизайн и програмиране са на практика неограничени. Направата на един сайт отнема доста време и усилия, за това не го оставяйте за последния момент. Можете да поставите и обратен брояч на дните, които остават до заветната дата.

 

 

 

 

2. Удобно е за гостите. В сайта за вашата сватба можете да поместите цялата необходима информация за събитието. Подборни описания, карта и какво ли още не. Ако сте предвидили дрескод, може да качите и примерни образци за него.

 

 

3. Във вашата сватбена страница ще могат да ви поздравят и тези, които не сте поканили или не са успели да дойдат. Може да направите виртуална книга за пожелания.

 

 

Чети и: Айфелова кула носи топлина у дома

 

 

4. Ако имате такава страница ще държите гостите си и всички останали в течение на всички събития не само преди, но и след сватбата. Можете да качвате снимки, както вие, така и вашите гости, и по този начин ще си направите една богата колекция от фотографии на интересни и вълнуващи моменти.

 

 

5.  Можете да си качите wish list с подаръците, които желаете. Така ще улесните много приятелите си. Няма да им се налага да мислят какво да ви купят. Така просто ще трябва да си изберат някои от посочените в списъка.

 

 

Можете да помислите и за още нещо- да организирате излъчването на вашето тържество на живо онлайн.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle